Why Secumatic

With over 30 years experience our team knows what our customers and end-users require for their solutions in pedestrian doors, industrial doors, access control, automatic access and safety / security.

Drukknop voor automatische deur
Img About 3

Secumatic B.V.

Als leverancier hebben wij de afgelopen 30 jaar vele projecten kunnen voorzien van een uitgebreide range toegangscontrole producten. De producten die wij voor een breed scala aan oplossingen aanbieden zijn speciaal ontworpen met de installateur in gedachte. Onze producten zijn leading binnen de industrie door de hoge betrouwbaarheid en ease of use.

 Secumatic B.V. is distributeur van producten en componenten op het gebied van:

  • Toegangscontrole
  • Draadloze activatie industriedeuren, hekken, slagbomen en garagedeuren
  • Voertuigdetectie
  • Smart home
  • Beveiliging
  • Tijd- en aanwezigheidsregistratie
  • Proces- en automatiseringsindustrie
 
Wij werken in de Europese markt, het Midden-Oosten en Afrika. De oorspronkelijke distributie- en servicekracht is ontstaan in de Benelux en de duitstalige landen. Hier hebben wij een sterke uitgangspositie.
 
Onze producten importeren wij uit De Verenigde Staten, Canada, Zwitserland, Zweden, China, Taiwan en Korea. Wij letten streng op de kwaliteit van onze producten, de innovatie en flexibiliteit van de producenten en de betrouwbaarheid van de productie- en levertijden van de leveranciers.
 
Onze voorraden liggen in Nederland. Standaard artikelen leveren wij binnen 72 uur in heel Europa. Voor specials en grote volumes kunnen wij in samenspraak met u en de leveranciers de levertijd garanderen. De heldere en directe communicatie staat bij ons hoog aangeschreven.

Get in touch

Do you need advice on the best solution for your application / business activities? Or do you have any questions about our products? Click the button below.